Не пропускайте хитовите филмови заглавия по време на празниците в ефира на Нова

Хитови филмови заглавия ще предложи ефирът на Нова в празничните майски дни. Най-добрите холивудски актьори, сред които Том Круз, Брус Уилис, Морган Фрийман, Робърт де Ниро, Марлон Брандо и други, ще поемат отговорността за празничното настроение и благополучието на света в първите дни на месец май.

Обедните часове на празничните дни ще бъдат повече от приключенски – 1 и 2 май от 13.30 ч. ще бъдат запазени за двете части на „Али Баба и четиридесетте разбойника”. В два поредни дни класиката от „1001 нощ” ще ни отведе в свят, в който пещерите са пълни със съкровища, тайните предсказания се сбъдват, а преди щастливата развръзка Али Баба ще трябва да се справи с алчността на враговете си и 40-те разбойника, които вървят по петите му. История за скрити съкровища, необятни приключения и пиратски подвизи ще разкаже и британската мини поредица „Островът на съкровищата” на 5 и 6 май, отново в 13.30 ч., когато Доналд Съдърланд ще влезе в ролята на капитан Флинт.

Във вечерните часове пиратите и разбойниците ще отстъпят място на хората, които никога няма да се изморят да пазят света от лошите – на 1 май и 5 май от 20.00 ч. Том Круз ще докаже, че няма невъзможни мисии с втората и трета част на поредицата „Мисията невъзможна”. Съботната вечер, 3 май, от 20.00 ч. ще бъде поверена на трилъра „Орлово око” и историята на Джери Шоу (Шaя Лебьоф), неочаквано заподозрян в тероризъм часове, след като братът му близнак загива в автомобилна катастрофа. В неделя, 4 май, отново от 20.00 ч., в „Смокинг” – Джеки Чан ще придобие суперсили и заедно с Дженифър Лав Хюит ще се превърнат в най-забавния и безкомпромисен тандем. В деня на Гергьовден, 6 май, прайм тайм ефирът на Нова ще бъде посветен на две легенди в киното – Робърт де Ниро и Марлон Брандо в „Прецакването”. Тук Де Ниро влиза в ролята на касов разбивач, принуден от стария си приятел (Марлон Брандо) да направи последния голям удар преди окончателно да се оттегли от криминалния бизнес. Това е и последният филм на звездата от „Последно танго в Париж” и „Кръстникът” – Марлон Брандо.

И още от филмовата програма на Нова – Робърт Дауни младши в ролята на супергерой ще видим в хитовото заглавие „Железният човек” на 30 април от 20.00 ч.; Морган Фрийман, призван да защити племенницата си от сериен убиец с прозвището Казанова – във филма „Целуни момичетата” на 1 май от 23.00 ч. Отново Фрийман и отново оплетен в паяжината на тежки криминални случаи – в „Завръщането на паяка” на 5 май от 23.00 ч. Бен Афлек ще видим раздвоен между образа си на безмилостен адвокат през деня и Дявол на доброто през нощта във филма „Дявол на доброто”  на 3 май от 22.00 ч. Гениално момче-аутист ще изправи един срещу друг Брус Уилис и Алек Болдуин в „Код Меркурий” на 2 май от 22.30 ч., а Робърт Редфорд ще отиде зад решетките в „Последният замък”, за да предизвика истинска война между генерали на  4 май от 22.00 ч. За меломаните, след полунощ на 3 май, Нова ще предложи концерт на Калин Вельов и група „Тумбаито”.

Не пропускайте хитовите филмови заглавия по време на празниците в ефира на Нова.