Гледайте „Дикoff” в събота от 16.00 ч. по Нова

В предаването „Дикoff” в събота по Нова очаквайте срещата на водещия Сашо Диков и разкрепостената Наталия Кобилкина в разгара на жаркото политико-футболно лято. 

Сред гостите ще бъде и предприемачът Красимир Дачев, който ще разкаже за относителността на успеха, състоянието на държавата и правенето на пари. И още в предаването - правозащитникът Михаил Екимджиев ще коментира състоянието на българската правосъдна система и защо срещу нея постоянно се извършват престъпления.

Миролюба Бенатова представя: „Непогребаните” – втора част. Какво обещаха институциите след разтърсващия материал на Миролюба Бенатова, излъчен в „Дикoff” на 28 юни?

САЩ 1994 и Бразилия 2014. Какво се случи с „българи-юнаци” в промеждутъка? Един от най-прославилите се български футболисти Красимир Балъков в спомени за незабравимото американско лято и в размисли за състоянието на футбола днес. 

Стажанта се прощава с 42-ото Народно събрание. Как изтанцува последния си валс в този парламент Сашо Диков? 

Петко Бочаров ще сложи точката на този телевизионен сезон с обобщение на всичко, което се случва покрай нас и заради нас. Гледайте „Дикoff” в събота от 16.00 до 19.00 ч. по Нова.