Гледайте предаването „Събуди се” с водещ Мирослава Иванова в събота от 7.30 ч. по Нова

Докъде се простира търговията със здраве, обезцени ли се човешкият живот и отживелица ли е Хипократовата клетва? Отговорите ще потърси екипът на „Събуди се” с две болезнени истории в предаването в събота от 7.30 ч. по Нова. 

Д-р Джамал не е обикновен зъболекар – работи без лиценз, в истински кабинет на ужасите. Скрита камера на предаването обаче ще ги покаже отблизо, за да разкрие как се „работи” без задължителните условия за работа. С коментар по темата открито пред камерата ще застане представител на Българския зъболекарски съюз и без угризения – самият д-р Джамал.

Обезцени ли се човешкият живот зрителите ще видят и във втората история за здраве и пари, завършила с трагичен край. Историята на починалата Анита Жекова и на търговците в храма на Хипократ разказват нейната сестра и съпругът й. 

В предаването за политическата жега говорят проф. Божидар Димитров и проф. Огнян Герджиков, които ще представят своята истина за случващото се в момента и какви са различните сценарии.

Ще отворят ли архивите? Гостуват Антон Тодоров, Гроздан Караджов и доц. Николай. Ако изборите бяха днес – последните данни на „Екзакта Рисърч” и коментар на Лидия Йорданова. Кой кого ще целуне след изборите - прогнозите на Татяна Дончева.  

И още - на живо от Войводския фестивал в село Жеравна.

Гледайте „Събуди се” с водещ Мирослава Иванова в събота от 7.30 до 10.00 ч. по Нова.