Певецът сподели подробности за катастрофата, която е претърпял, в „Здравей, България”

„Нямам право, а нямам и време да се страхувам, тъй като и сезона на X Factor тече”, заяви певецът и член на журито в музикално шоу №1 Любо Киров в „Здравей, България” и добави, че ще продължи да пътува и работи въпреки неприятния инцидент, който е преживял.

Любо претърпя тежка катастрофа на автомагистрала „Тракия”. При инцидента колата на певеца поднесла в локва, след което се ударила в мантинелата. Като по чудо той самия не е пострадал сериозно, като след това дори успял да стигне в Бургас, където пял на концерт. 

„Позитивното нещо в цялата ситуация е, че в България хората са добри. Много благодаря на полицаите, които бяха там на смяна. Един човек си подари телефона, защото моя беше изхвърчал и не можех да го намеря. Спряха всякакви хора и всички ме подкрепяха много”, сподели Любо. Той благодари на всички, които му се притекли на помощ в този момент.

В момента Любо се е концентрирал върху работата си около новия сезон на X Factor по Нова. „За мен това е голямо удоволствие, защото го правим с много сърце и  затова се получава” - така коментира певецът изключително успешния старт на третия сезон на шоуто по Нова. Според него в България все още има много неоткрити таланти. „Всички се целим във фаворитите на кастингите и се надяваме да са в нашите отбори. Има талантливи хора, които са се крили и са търсели сила. Аз не съм се явявал на много конкурси. Лично аз щях да се страхувам много, ако трябваше да отида на кастинг”, заяви той.

Не пропускайте да видите новите таланти в четвъртия епизод на X Factor в сряда, 17 септември, от 22.00 ч. по Нова.