Не пропускайте най-новото риалити „Кошмари в кухнята“ - от 8 октомври, всяка сряда от 22.00 ч. по Нова

Шеф Иван Манчев е главното действащо лице в най-новото риалити „Кошмари в кухнята“, което стартира утре вечер в 22.00 ч. по Нова. В продължение на десет епизода зрителите ще видят невероятни истории, които шеф Манчев открива в ресторанти в цялата страна. 

„Изключително доволен съм от това, което правим, защото ресторантьорският бизнес е сред основните бизнеси на туризма в България и добре се развива”, разказа в „На кафе” шеф Манчев седмица преди старта на световноизвестното шоу в ефира на Нова. Той изправя собствениците им пред суровия избор да променят себе си или да затворят вратите на ресторанта си завинаги.

„За мен е важно, когато влизам в една кухня или в един ресторант, да го видя неорганизиран и след това да променим изцяло мисленето, виждането, концепцията. Много съм зареден с това да се променят нещата - като погледнеш отстрани собствениците, те си мислят, че правят добре нещата; а аз ги виждам отстрани, което те не могат да направят”, обясни Иван Манчев. Той открои три основни проблема - организацията, хигиената и човешките проблеми. 

В „На кафе” бяха представени и ексклузивни кадри от първия епизод на шоуто. Вижте повече във видеото и не пропускайте „Кошмари в кухнята“ - от 8 октомври, всяка сряда от 22.00 ч. по Нова. 

Шеф Манчев и екипът на предаването продължават своята обиколка в цялата страна. Ако сте собственик на ресторант, можете да се запишете за участие на koshmari@ntv.bg или на телефон 0878 73 20 12.