Не пропускайте първи епизод на най-новото риалити „Кошмари в кухнята“ по Нова

Всички кулинарни фенове ще видят шеф Иван Манчев в непозната досега роля в предаването „Кошмари в кухнята“, което стартира по Нова. Още в първия епизод на най-новото риалити в ефира известният българин ще се забърка в голямата каша на семейно заведение в центъра на столицата. 

Шеф Манчев ще се притече на помощ на семейство, което от 20 години управлява ресторант в квартал Лозенец. Собственикът на бедстващия ресторант Тошко поддържа семейния бизнес с помощта на съпругата си, майка си и двамата си сина.

През последните десет години семейството е забравило за основните правила на поддържане на чистота. Заведението губи клиенти заради лошата хигиена и съмнителното качество на храната. Най-чести гости стават неприятните хлебарки, които пълзят навсякъде, дори в сладоледа. Купчина картофи е залостила врата към салона на ресторанта, а градината е зарита с боклуци и стари вещи. Масите са отрупани с мръсни чинии и прибори, а сервитьорката не смогва на оплакванията на клиентите. Фамилният бизнес е заложен на карта.

Дали шеф Иван Манчев ще успее да помогне за проблемите и ще посрещне ли ресторантът нови клиенти? Отговорите в първия епизод на „Кошмари в кухнята“ по Нова.