Шестима Съквартиранти са застрашени от изгонване във VIP Brother в момента по Нова

Стефан Манов - Тачо се завръща в Къщата на VIP Brother тази вечер по Нова, за да се бори за любовта на съпругата си Жени Калканджиева.

Big Brother взе решение да върне Тачо в Къщата, защото това е желанието на феновете на предаването и на Съквартирантите. Той обаче не е пълноправен участник, а ще се бори заедно със съпругата си за одобрението на зрителите. 

Това, което феновете на предаването разбраха, е, че веднага след напускането на Мартин Мартинов двамата мъже се срещнаха, за да получи Тачо сведения от първа ръка как се чувства Жени. Как ще реагира Зорница Линдарева на връщането на Тачо и дали той ще попадне в резиденцията или в трудово-възпитателното общежитие, зрителите ще видят в риалити шоуто довечера. 

Същевременно шестима са номинирани за изгонване - за зрителския вот се борят Зорница Линдарева, Евгени Минчев, Йорданка Христова, Албена Вулева, Кали и Елена Кучкова. 

Една сюжетна линия се развива от началото на сезона - отношенията между Евгени Минчев и Камелия Воче. Намесването на невинно дете в техните разпри доведе до дълбока промяна сред всички Съквартиранти, като зрителите ще видят опитите на Евгени Минчев да се извини на Камелия. Нищо не сближава както общият враг и отдушник на техния конфликт ще стане Йорданка Христова. 

Къщата на VIP Brother ражда и нови герои - дуетът на онеправданите Албена Вулева и Зорница Линдарева подлага всички Съквартиранти на обсъждане, а в разговорите помежду им никой не остава пощаден. 

Не пропускайте VIP Brother в момента по Нова, когато още един Съквартирант ще напусне Образцовия дом. Още ексклузивни новини следете във Facebook, както и на уебсайта на шоуто