Гледайте трети епизод на „Кошмари в кухнята“ тази вечер от 22.00 ч. по Нова

Третият кръстоносен поход на шеф Иван Манчев стартира от първия рицарски ресторант в София - „13-те стъпала“. В третия епизод на „Кошмари в кухнята“ тази вечер по Нова шеф Манчев се изправя пред един рицар, който смята, че е призван да измисля нови рецепти и не се вслушва в мнението на клиентите за кулинарните му „шедьоври“. Трудният нрав на собственика, който е и главен готвач на ресторанта, постоянните избухвания и отказът да приема критики са довели до криза в заведението.

Васил Агопов мечтае да създаде първия рицарски ресторант в България и успява с цената на големи кредити и много лишения. Цялото семейство Агопови работят денонощно в заведението, за да покриват финансовите си задължения. Но независимо колко усилия полагат съпругата на Васил – Илияна, и дъщерите му Габи и Верджиния, те не успяват да удовлетворят очакванията му. Кухнята се е превърнала в арена на постоянни разправии между членовете на семейството, а обидите на Васил са ежедневие. Агресивният ресторантьор губи уважението на семейството си, не се справя с хаоса в кухнята, а липсата на клиенти го е изправила на ръба на финансова криза.

Ще намери ли шеф Манчев достойно решение на проблемите на рицарския ресторант - зрителите ще видят в третия епизод на „Кошмари в кухнята“ тази вечер от  22.00 ч. по Нова