Любовни искри между Калина и Боби, подробности в Big Brother All Stars тази вечер от 20.00 ч. по Нова

Първите номинации ще завладеят Къщата на Big Brother All Stars тази вечер от 20.00 ч. по Нова. Big Brother ще позволи на Съквартирантите да наблюдават кой и с какви доводи ги е номинирал, като още при старта на шоуто Петя Буюклиева и Емо Каменов бяха първите сигурни номинирани за изгонване. 

Същевременно любовни искри прехвърчат между Калина Паскалева и Боби Турбото. Изкусителката привлече мъжките погледи още в началото, когато Тодор Славков беше облагодетелстван и прекара известно време в опасна близост с младата дама. В епизода довечера обаче зрителите ще видят как Боби Турбото и Калина признават, че им е приятно, когато са заедно. Флиртът няма да остане скрит за останалите Съквартиранти и те ще се опитат да окуражат зараждащите се симпатии. 

След като бе посочен за най-забавен Съквартирант от феновете на шоуто, Емо Каменов трябваше да изпрати на „Бунището за звезди” двама участници, които определи като най-скучни. Той посочи Христо Трифонов и Пламена Петрова, които изпрати да живеят под открито небе. Зрителите ще видят как Бони, Петя Буюклиева и Ники Китаеца демонстрират своите таланти и артистични възможности, за да не бъдат изпратени на бунището. 

Не пропускайте лайв изданието на Big Brother All Stars с Ники Кънчев тази вечер от 20.00 ч. по Нова, когато ще бъдат обсъдени всички развои на събитията в Къщата.