Как ще се развият отношенията между Калина и Боби, гледайте в Big Brother All Stars този вторник от 20.00 ч. по Нова.

Първите номинации в Big Brother All Stars 2014 са вече факт. Предложени за изгонване тази седмица са Емо Каменов, Петя Буюклиева, Христо Трифонов и Бони. Докато Емо и Петя бяха номинирани служебно от Big Brother още първата вечер на шоуто, то Христо се оказа най нежелания човек в Къщата от останалите Съквартиранти с цели седем номинации. Бони също не беше пощадена и получи три номинации заради липсата на съпричастност към Пламена и Христо, които бяха изгонени на „бунището”. Номинациите и обосновките за тях бяха проследени не само от зрителите на Нова, но и от Съквартирантите.  По всичко личи, че обитателите в Къщата вече са си създали мнение един за друг, а след първите номинации вероятно ще станем свидетели на интересни обрати в отношенията между участниците.

Зрителите станаха свидетели и на интересни събития по време на самите номинации. След импровизирана вечер на талантите Петя Буюклиева зае третото място в класацията на Емо Каменов, който беше определен от Big Brother за жури на изпълненията, и попадна на „Бунището за звезди”. Тя се състезаваше с другите двама, събрали най-малко гласове от Facebook феновете на предаването за „най-забавен Съквартирант”- Бони и Ники Китаеца. Петя не понесе леко новината, че ще и се наложи да живее като клошар.Реакциите на певицатабяха бурни и тя обвиняваше другите Съквартиранти и най-вече Емо, че решението му ще влоши здравословното ѝ състояние.

Освен на нападките на Петя, зрителите станаха свидетели и на първите любовни искри в Къщата. Боби Турбото прояви видими симпатии към Калина. След дълги разговори, Боби сподели на Емо и Ники, че си пада по изкусителката, а те побързаха да поговорят с нея относно намеренията ѝ. След като Калина даде ясно да се разбере, че има само приятелски емоции към всички мъже в Къщата, мачовците я призоваха да бъде по-обрана, защото сигналите ѝ могат да се възприемат като грешни.

Кой от Съквартирантите ще напусне Къщата, ще разберем в Big Brother All Stars тази сряда от 20.00 ч. по Нова.