Калина Паскалева и Ники Китаеца разясняват отношенията си в Big Brother All Stars тази вечер от 20.00 ч. по Нова

Емоционалният край на мисията „Кое е числото?” предстои в Big Brother All Stars тази вечер по Нова, когато основният залог отново е храната. Зрителите ще видят Калина Паскалева и Петя Буюклиева в тайната стая, където трябва да преброят колко пъти се появява логото на предаването на екран. Big Brother ще ги затрудни максимално в тази задача, защото ще им пусне клипчета, в които останалите Съквартиранти говорят по адрес на Петя. 

Същевременно настроенията в Къщата се изостриха, след като Тодор Славков прекали с търпението на останалите. Само на следващия ден всички си простиха за неприятните ситуации, като по този начин мирът беше възстановен. Краят на мира обаче настъпи по време на номинациите очи в очи в понеделник, когато най-засегната от думите на останалите е Петя. Тя ще побърза да потърси сметка на тези, които са я номинирали и отново ще провокира напрежение. 

В епизода тази вечер Калина ще се почувства неловко от чувствата, които Китаеца твърди, че изпитва към нея. Ето защо тя ще поиска да разяснят ситуацията, в което се намират.

По-късно в „Голямата уста” водещата Венета Райкова ще извика Ники Китаеца в Изповедалнята, за да му зададе въпросите, които вълнуват зрителите на предаването. В студиото ще бъде и съпругата му Виолета, за да представи позицията си за ситуацията, в която се намира съпругът й.

Не пропускайте Big Brother All Stars тази вечер от 20.00 ч. и „Голямата уста” от 22.00 ч. по Нова.