Разговор с Пламена в „На кафе”, след като напусна риалити шоуто

„Не съм разочарована, че напуснах Big Brother All Stars. Не съм имала амбицията да спечеля, предвид факта, че във формата участват звезди като Катето Евро и Тодор Славков”. Това заяви в „На кафе” Пламена Петрова, броени часове след като напусна риалити шоуто

„В Къщата бях себе си, което за мен беше най-важно. Не съм играла роли, не съм се опитвала да правя шоу. Опитах се да се забавлявам и да се насладя на момента”, отбеляза певицата. Според нея участието в риалити формата и 20-те дни в изолация не могат да се сравнят с нищо друго. 

„По всички въпроси съм изказвала мнението си”, обясни Пламена по повод упреците към нея, че е била прекалено обрана в поведението си. „Единственият дразнител в Къщата е Петя Буюклиева. Моето възпитание не позволява да влизам в махленски скандали с жена, която е доста по-възрастна от мен и доста по-успяла в кариерата си”, добави тя. 

Целия разговор с Пламена гледайте в „На кафе” в NovaPlay. В студиото събитията броени дни преди финала на Big Brother All Stars 2014 анализират Криси Патрашкова, Зейнеб Маджурова и Антон Стефанов.