Обратите в Къщата продължават в Big Brother All Stars този петък от 20.00 ч. по Нова

Последната седмична мисия в този сезон на Big Brother All Stars - „На Коледа стават чудеса”, отново постави на тежки изпитания Съквартирантите броени дни преди финала на шоуто. 

След като обитателите на Къщата трябваше да влязат в ролите на Дядо Коледа, Снежанка и джуджета, сега всяко джудже получи прякор, отговарящ на черти в характера му, както истинските помощници на белобрадия старец. Уловката беше, че всеки от „дребосъците” в Къщата получи своето ново име според качествата, които останалите Съквартиранти му приписват. Също така всяко джудже трябваше да приеме индивидуална мисия от Big Brother. Така Петя Буюклиева се превърна в джуджето Мързеливко и трябваше да чисти цялата къща и да готви на останалите. Емо стана Посерко задари вулгарния си речник и неговата задача е да чисти банята и тоалетната, както и да не употребява вулгаризми до края на мисията. Калина се превърна в джуджето Заядливко и влезе в ролята на селфи маниак. Big Brother я провокира да си направи селфита с най-лицемерния Съквартирант и най-секси мъжът в Къщата. Да влязат в тези роли Калина избра съответно Петя Буюклиева и Емо Каменов.

Христо Тирфонов получи името Сухарко, защото страни от останалите и потиска чувствата си. Big Brother беше замислил една от най-тежките задачи за Сухарко, надявайки се да предизвика емоция в него. Христо беше повикан в Изповедалнята, където му беше дадена възможност да говори с най-скъпите му хора- съпругата му Корнелия и дъщеря му. Докато Христо беше в Изповедалнята, двете жени бяха вкарани в Къщата при останалите Съквартиранти. Изкушението да отвори вратата на Изповедалнята и да прегърне близките си беше голямо, но Христо си мислеше, че трябва да остане изолиран и да не се види с тях. Всъщност, задачата му беше точно обратната. След като Христо не излезе, останалите Съквартиранти го обвиниха, че не е „чел между редовете” и е провалил мисията. 

За да избегне наказание за джуджетата, Ники Китаеца, влязъл в ролята на Дядо Коледа, поиска от Big Brother мисия за себе си, с която да поправи грешката на Христо. Big Brother беше благосклонен и обяви, че ще го изправи пред детектор на лъжата. Николай обаче не знаеше, че полиграфът е бутафорен, а неговите Съквартиранти слушат разговора му с Big Brother и гласуват, за да определят дали той отговаря честно на задаваните му въпроси. Мислейки, че трябва да казва само истината, Ники направи шокиращи признания, а най-запомнящото от тях е, че е изневерявал многократно на съпругата си и тя не знае за това. След като излезе, останалите го убедиха, че е направил голяма саможертва, а Ники заяви на Петя Буюклиева, че го е направил главно заради нея.

Очевидно дори броени дни преди финала на шоуто предстоят нови обрати в Къщата. А какви ще са те, ще разберем в епизода на Big Brother All Stars този петък от 20.00 ч. по Нова.