Темите и гостите в предаването тази неделя от 16.00 ч. по Нова

В предаването „Дикоff” тази неделя по Нова Стажанта отново ще обиколи кулоарите на властта, за да зададе неудобните въпроси по актуалните обществени теми, които другите премълчават. Отговорите, които получи, ще чуем в неделя от 16.00 ч. по Нова.

Ще подаде ли оставка ВСС? Сашо Диков продължава да разнищва драмите в родната правосъдната система в разговор с представляващата Висшия съдебен съвет - съдия Соня Найденова.

Безпощадната Албена Вулева и нейната поразяваща уста с поразяващи коментари е специален гост в „Дикоff”, но дали ще успее да надговори водещия и да премине отвъд сигналността на жълтото? Двама журналисти с остър език в едно студио.

Защо заместник-министъра на отбраната Орхан Исмаилов стана ябълката на коалиционния раздор? Отговора ще научим от самия Исмаилов в ексклузивно интервю със Сашо Диков и Светослава Рудолф.

Очаквайте и още един разговор за принципите на управлението и коалиционната политика, но този път с лидера на ДСБ Радан Кънев, който ще направи оценка на наследството на Иван Костов и ще разкрие какво пише в записките на един реформист.

Президентът на Балканската федерация по карате професор доктор Алексей Петров в специално интервю за „Дикоff”, за да отговори на многобройните въпроси, които предизвиква неговата личност в общественото пространство.

Гледайте „Дикоff” тази неделя от 16.00 до 19.00 ч. по Нова.