Не пропускайте третия епизод на „Специална пратка” тази вечер от 18.00 ч. по Нова

Третата звезда в специалната кулинарна седмица по Нова е ясновидката Николета Йорданова, която ще покори кухнята в третия епизод на „Специална пратка” от 18.00 ч. тази вечер. 

Николета с твърда ръка ще разпредели задачите и ще следи за безупречното им изпълнение. Заради строгото й поведение Евгени Минчев ще я нарече „дружинна ръководителка”, а в разгара на кулинарния екшън някой ще се изгори на котлона. 

В специалната кулинарна седмица пет известни личности трябва да докажат, че могат да бъдат шеф готвачи. Юри Велев е в ролята на майстор-готвач, който напътства звездите в кухнята.

В първите два епизода своите умения представиха певицата Сашка Васева и треньорът Тити Папазов, а след Николета Йорданова предизвикателствата в кухнята ще посрещнат също лорд Евгени Минчев и Мис България 2013 Нанси Карабойчева. Петимата забъркват меню от изпитания, настроение, забавни, но понякога и солени шеги – в новото кулинарно приключение „Специална пратка” тази седмица, от понеделник до петък, от 18.00 ч. по Нова.