Не пропускайте сериала „Подли камериерки” всяка делнична вечер от 20.00 ч. по Нова

Хитовият сериал „Подли камериерки”, който зрителите могат да следят всяка делнична вечер от 20.00 ч. по Нова, разобличава лъскавия и привидно щастлив свят на богатите в Бевърли Хилс по възможно най-свежия, остроумен и сексапилен начин. Именно заради това обаче сериалът провокира разнопосочни коментари към продуцентите Ева Лонгория и Марк Чери. 

Според някои поредицата показва разделение на бедни и богати, а според други водещ е предразсъдъкът, че латиноамериканките са втора категория жени. Актрисата Ева Лонгория, която този път влиза в ролята на продуцент, често пъти е била изправена пред подобни стереотипи, тъй като самата тя произхожда от бедно семейство. Затова не пропуска да отговори на нападките, отбелязвайки, че със сюжета сериалът разсейва именно тези убеждения.

Актрисата Ана Ортиз, която е една от камериерките в поредицата, също признава, че е имала известни колебания. Нейната баба някога е била прислужница. След като прочита сценария обаче, приема ролята и категорично заявява, че всяка жена заслужава своето публично внимание. 

Не пропускайте епизодите на сериала „Подли камериерки” всяка делнична вечер от 20.00 ч. по Нова.