Не пропускайте Национална лотария и следващата събота от 19.30 ч. по Нова

Тази седмица Национална лотария раздаде предколедно парични и предметни печалби на стойност 220 250 лева.

Раздаването започна още в самото начало на първата игра „На крачка от късмета”, когато всеки един от участниците изтегли по един златен плик Национална лотария, в който се криеше информация за коледния му подарък. Здравко Маргаритов от град Пловдив получи чисто нов таблет, Емилия Коцева от град София ще гледа филми на новото си домашно кино, а Диана Тодорова от село Буковлък ще чете книги на новия си електронен четец. Щастливецът, който си тръгна с чисто нов френски автомобил, обаче бе само един - Здравко Маргаритов. Здравко е на 41 години и в момента е безработен. „Много ми хареса колата, чудесна е. Ще бъде за големия син", сподели след предаването късметлията.

Тази седмица „Сейфовете” на Национална лотария отвориха вратите си пред Ирена Тодорова от град Силистра и Кирил Христов от град София. Въпреки колебливото начало на Кирил, с отварянето на сейф съдържащ "Х", играта за него бързо се промени в положителна насока при следващите му 3 опита, от които натрупа 7 500 лева и коледен подарък - мобилен телефон, а впоследствие и система за домашно кино. Положението при Ирена беше още по-добро, защото си тръгна от студиото на Национална лотария с печалба от 51 000 лева и коледен подарък LED телевизор. Щастливката е на 31 години и работи като счетоводител в банка. Част от печалбата си ще дари на онкоболни жени, защото тя самата е имала такова заболяване преди години. „Пожелавам на всички да вярват, че могат да спечелят! Само това може да ви доведе тук”, сподели след предаването Ирена.

Петима късметлии получиха лично от водещия Захари Бахаров чекове за печалбите си от игрите на Национална лотария. Венета Янева от град София, дойде в студиото на Национална лотария, за да вземе чек за печалбата си от 100 000 лева от билета „Лото+”. Милена Иванова от гр. Трявна взе чек за 5 000 лева печалба също от билет „Лото+”. Габриел Господинов от град София си тръгна с чек за 5 000 лева от играта „Лото 6 от 47”. Чек за печалбата си от 5 000 лева от билет „Лото Зодиак” получи Вичо Каварджиев от град Хасково, а билетът „Златната 7” дари Владимир Коцев от град Ловеч с чек за 5 000 лева печалба. Водещата Рая Пакова връчи плик с наградата на стойност 2 000 лева от „Специален втори шанс“ на Мария Катранджиева от село Борово, която бе поредният изтеглен участник от жребиите.

В последната игра от тази седмица за „МЕГА ДЖАКПОТ”, достигащ 1 милион лева, се бориха петима късметлии. Това бяха Благой Белевски от град София, Стефан Стефанов от град Габрово, Мариана Георгиева от град Ловеч, Спас Георгиев от град Петрич и Мариела Ангелова от град Враца. Щастливецът, който изтегли най-голямо число от картите в предварителната игра, бе Стефан Стефанов. Опонентите му нямаха неговия късмет, но въпреки това си тръгнаха с печалби от по 500 лева и специални коледни подаръци - LED телевизор, таблет, мобилен телефон и електронен четец за книги. Големият късметлия Стефан напусна играта с печалба от 15 000 лева, която ще използва за ремонт на жилището си и ново обзавеждане. Той е на 40 години и работи като техник.

Не пропускайте Национална лотария и следващата събота от 19.30 ч. по Нова.