Не пропускайте „Подли камериерки” тази вечер от 20.00 ч. по Нова

Пет красиви дами са решени да постигнат целта си на всяка цена в хитовия сериал „Подли камериерки”, който зрителите могат да следят всяка делнична вечер от 20.00 ч. по Нова. Сексапилната Ева Лонгория е продуцент на поредицата, в която всяка от главните героини Марисол, Кармен, Роузи, Зойла и Валентина крие своя лична история и подъл план как да превърне мечтите си в реалност. 

Сред звездите в сериала е очарователната Еди Ганем, която става известна именно с ролята си на Валентина в „Подли камериерки”. Любопитно е, че самата Ева Лонгория нарича мексиканската актриса „следващата Ева Лонгория”. 

Мечтата на нейната героиня е близка и до мечтата й в реалния живот. В поредицата Валентина иска да учи в модно училище, а в реалния живот Еди е отдадена на модата и е моден блогър. Успоредно с модата и актьорството, актрисата активно подкрепя редица благотворителни инициативи. 

Какви са предизвикателствата за Валентина и останалите камериерки в света на богатите в Бевърли Хилс? Не пропускайте сериала „Подли камериерки” тази вечер от 20.00 ч. по Нова.