Вълшебствата в ефира продължават с премиерата „Рапунцел и разбойникът” от 16.00 ч. по Нова

Във вълшебен свят с приказни герои ще пренесе денят на Дисни по Нова, когато зрителите могат да гледат серия от най-забавните филми и да спечелят награди в игра на Facebook страницата на медията. Сред заглавията е премиерата „Рапунцел и разбойникът” от 16.00 ч., когато дългокосата принцеса Рапунцел ще се сблъска с външния свят и любовта. Премиерите ще продължат и в 20.00 ч., когато в малкия екран за първи път ще нахлуе най-забавната банда от играчки – „Играта на играчките 3”.

Във втория коледен ден зрителите не само могат да гледат серия от най-забавните филми на Дисни, но и имат възможност да спечелят награди. На Facebook страницата на Нова киноманите могат да отговарят на въпроси, свързани със сюжета на различните филми. Накрая всички, посочили верен отговор, ще участват в томбола за спечелването на оригинални Дисни награди с лика на любимите герои на световния филмов производител, както и книги с най-вълнуващите истории на Дисни, предоставени от издателство Егмонт. 

Изненада за киноманите е подготвил и най-големият български сайт за видео споделяне vbox7.com, където до 4 януари потребителите могат да видят 13 филма от най-различни жанрове и за всички възрасти.

Не пропускайте филмите „Джордж от джунглата 2” от 12.30 ч., „102 далматинци” от 14.15 ч., „Рапунцел и разбойникът” от 16.00 ч. и „Играта на играчките 3” от 20.00 ч. в деня на Дисни, 26 декември, по Нова.