Не пропускайте игрите на Национална лотария и през новата година в събота от 19.30 ч. по Нова

Национална лотария е сбъднала мечти на стойност над 50 милиона    лева - това е равносметката на предаването за 2014 година. В последното за годината издание в спор за нов автомобил се изправиха Иво Михов от село Галово, Георги Янев от Бургас и Десислава Георгиева от Самоков, които изтеглиха по един златен плик с информация за коледния им подарък. Иво Михов получи домашно кино, Георги Янев ще чете книги на новия си електронен четец, а Десислава Георгиева бе зарадвана с таблет. А щастливецът, който си тръгна с нов автомобил, е само един - Иво Михов. 

Със задачата да опразнят „Сейфовете” на Национална лотария бяха натоварени Милена Мартинова от село Брестовица и Венета Цонева от град Елена. Милена си тръгна първа с печалба 5 500 лева и два коледни подаръка – домашно кино и мобилен телефон, а печалбата на Венета е 2 250 лева и коледен подарък – LED телевизор. 

Водещият Захари Бахаров връчи чекове за печалбите на петима късметлии в игрите на Национална лотария. Красимир Ангелов от Кърджали получи чек за 100 000 лева от билет „Златната 7”, а Елка Огнянова от Баня и Красимир Кръстев от Червен бряг печелят по 5 000 лева от билет „Лото+”. От билет „Златната 7” чек за печалбата си в размер на 5 000 лева получи Георги Гагов от Пловдив. Също с чек за 5000 лева зарадва билетът „Лото Зодиак” Тенесиб Ереджепова от Полски тръмбеш. Водещата Рая Пакова връчи плик с наградата на стойност 2 000 лева от „Специален втори шанс” на Роса Арсенова от Монтана.

В последната игра от тази седмица за „Мега джакпот”, достигащ 1 милион лева, се бориха петима късметлии, но Даниел Деков изтегли най-голямо число от картите в предварителната игра. Опонентите му нямаха неговия късмет, но въпреки това си тръгнаха с печалби от по 500 лева и специални коледни подаръци - LED телевизор, лаптоп, мобилен телефон и електронен четец за книги. Даниел спря „Колелото на късмета” на сектор със сума 250 000 лева, а след игра с много увереност напусна студиото с 15 000 лева печалба и коледен подарък – таблет.

Не пропускайте игрите на Национална лотария и през новата година в събота от 19.30 ч. по Нова.