Роузи и Марисол са на път да разкрият истината за убийството на Флора тази вечер от 20.00 ч. по Нова

Всички лъжи и тайни ще бъдат разкрити  и ще преобърнат света на богатите в Бевърли Хилс в новия епизод на сериала „Подли камериерки” тази вечер от 20.00 ч. по Нова.

Роузи започва работа при семейство Пауъл по поръка на Марисол, за да намери доказателства за убийството на Флора. Макар в началото мисията на Роузи да не се увенчава с успех, много скоро тя разбира къде е скрит компрометиращ видеозапис, който ще разкрие истината за ужасното престъпление. Сега двете с Марисол трябва да замислят план как да измъкнат диска от сейфа на семейство Пауъл. Междувременно самата Марисол отива с Тейлър в клиника за репродуктивни проблеми.Дженевив пък лъже новия си приятел, който, освен богат, е и сляп, за възрастта си, за да го накара да се ожени за нея. Поведението ѝ предизвиква огромното учудване на Зойла. Кармен пък се впуска по следите на тайната на Одеса...

Ще излезе ли истината наяве и как ще се промени живота на богаташите в Бевърли Хилс?  Не пропускайте осми епизод на „Подли камериерки” тази вечер от 20.00 ч. по Нова.