Малин Кръстев и Герасим Георгиев–Геро са новите водещи на „Господари на ефира” от 2 февруари

Малин Кръстев и Герасим Георгиев–Геро са новите водещи на „Господари на ефира” от следващата седмица. Водещите и продуцентът на предаването Джуди Халваджиян гостуваха в „На кафе”, за да разкажат за приятелството си и съвместната работа в предаването по Нова. 

„Имаме сходно чувство за хумор и това много ни помага като двойка”, обясни Геро. На свой ред Малин Кръстев припомни коментара на зрител след първата им поява като екранна двойка: „Ако може да си сменят местата, защото един до друг приличат на десетка”. 

Малин Кръстев и Герасим Георгиев–Геро ще водят предаването два месеца - февруари и март. „С тях всичко можем да очакваме. Неслучайно съм искал те да са водещи, защото не се става лесно водещ на „Господари на ефира”, обясни продуцентът Джуди Халваджиян. Добрият синхрон между тях ще е нещо различно и алтернативно на Зуека и Рачков, добави той с усмивка. 

В студиото гостува и Васил Василев–Зуека, като целия разговор гледайте във видеото от „На кафе”. Не пропускайте „Господари на ефира” от понеделник, 2 февруари, с водещи Малин Кръстев и Герасим Георгиев–Геро.