Темите и гостите в предаването тази неделя от 16.00 до 19.00 ч. по Нова

Тази неделя в предаването „Дикoff” по Нова ще видите първото телевизионното интервю на Фики Стораро, след като стана певец на годината, в което ще разкрие имало ли е меле в Студентски град и той ли е мъжът до Преслава.

Само Диков разговаря с модела Гери Дончева малко преди да отлети за Америка и малко след като издаде втората си детска книжка. 

Рубриката „Клуб „Богати българи” представя: 6 години след отвличането – Киро Киров и синът му разкриват за пръв път подробности около драмата, променила живота им завинаги. 

Депутатът Стефан Кенов разказва за скандалната законодателна инициатива за легализация на проституцията и отговаря на въпроса: Трябва ли държавата да печели от разврат?

Миролюба Бенатова представя: Отвлечен от затвора. Затворникът Васил Маникатов от първо лице – за отвличането, срещата с „Наглите” и отминалите времена на групировките.

Издателят Недялко Недялков разкрива рецепти от кухнята на българската журналистика, за да отговори как се правят сензации.

Сашо Диков броди в Парламента за да осъществи контрола на Стажанта в една необичайно скандална за българските депутати седмица със специален коментар на социолога Андрей Райчев.

Гледайте „Дикoff” тази неделя от 16.00 до 19.00 ч. по Нова.