Не пропускайте най-щедрата телевизионна игра и следващата събота от 19.30 ч. по Нова

Тази седмица Национална лотария раздаде точно 254 500 лева в ефира на Нова. Над 8 000 лева в минута е скоростта, с която водещите Захари Бахаров и Рая Пакова раздаваха печалби по време на предаването.

За период от около две години и половина, от студиото на Национална лотария са изнесени над 100 пълни с екстри автомобила. Още една  „бялата красавица“ напусна предаването тази седмица с 23-годишния късметлия Георги Антонов от град Враца, който я спечели в играта „На крачка от късмета“. Неговите опоненти бяха Мустафа Долев от град Гоце Делчев и Стоил Андонов от село Куртово Конаре нямаха неговия късмет, но въпреки това си тръгнаха с по 1 000 лева печалба. Георги Андонов е на  г. от гр. Враца. „Нека всички да играят и да вярват в късмета си. Рано или късно той ще дойде“, бяха пожеланията на Георги към всички, които искат да бъдат на негово място.

Участниците, които получиха привилегията да отварят „Сейфове”, пълни с пари само с по една дума бяха Соня Хинова от град Плевен и Величка Вардева от град Петрич. Късметът не беше на страната на Величка, която напусна предаването само с 1 000 лева печалба. Соня получи шанс да утрои актива си във втори кръг на играта и да си тръгне от предаването с 18 000 лева. Соня е на 57 години и е директор на застрахователно дружество. „Много съм доволна! Искам да пожелая на всички да имат късмет. Това е невероятна игра, която носи големи печалби. Аз ще продължа да тегля билети“, сподели с екипа на Национална лотария щастливата участничка.

Поредният голям късметлия, който дойде лично да получи своя чек в студиото на предаването е от град Хасково и се казва Димка Димитрова. Тя си е спечелила 100 000 лева от билета „Лото+“. „Работя в магазин, от който всяка неделя си закупувам билет на Национална лотария. Най-емоционалната и хубава неделя в живота ми беше, когато спечелих 100 000 лева от билета „Лото+“. Пожелавам на всички хора да мечтаят, да вярват и да изпитат това чувство“, сподели пред камерата на Национална лотария Димка.

Господин Господинов от град Димитровград взе чек 10 000 лева печалба от играта „Лото 6 от 47“. Кичка Колева от град Хасково също получи чек за 10 000 лева печалба, но от билет „Сбъдни мечтите си“. Чек за 10 000 лева печалба от билета „Златната 7“ получи и Ибрям Ибрям от село Зайчар. Чек за 10 000 лева печалба от билета „Печалба за цял живот“ получи Кристина Александрова от село Безден. Георги Киров от село Бяга също се прибра по-богат с 10 000 лева. Късметлийският за него билет е „Лото+“. Галя Митова от град Видин си е спечелила също 10 000 лева от билета „Печалба за цял живот“. Лидия Павлова от с. Градешница взе чек за печалба в размер на 5 000 лева от билета „Печалба за цял живот“. Невена Нейчева от град Генерал Тошево вече се радва на 5 000 лева печалба от играта „Лото Спорт“. Димитър Димитров от град София също взе чек за 5 000 лева печалба, но от билета „МЕГА МИЛИОНИ“. И Манчо Кирилов от град Лом взе чек за 5 000 лева печалба. Спечелил ги е от билет „Лото Зодиак“. Ирма Мекова от село Ловци също грабна чек за 5 000 лева печалба. Късмет й е донесъл билет „Лото+“. Водещата Рая Пакова връчи плик с наградата на стойност 2 000 лева от „Специален втори шанс“ на Снежана Иванова от село Гривица, която бе поредният изтеглен участник от жребиите.

Участникът, който получи възможност да си тръгне като милионер от играта „МЕГА ДЖАКПОТ“ тази седмица се казва Вероника Борисова от с. Искрец. Тя бе щастливката, която изтегли най-голямото число от картите в предварителната игра. Нейни опоненти в играта бяха Теодора Великова от гр. Шумен, Цветомира Борисова от град Монтана, Ирина Курумилева от град Казанлък и Иван Иванов от град Радомир. Те нямаха късмета на Вероника, но си тръгнаха от студиото на Национална лотариа с по 1 000 лева печалба. Вероника заложи на сигурността и се отказа със сумата от 20 000 лева. „Много съм доволна! Със спечелените пари ще осъществим с приятеля ми мечтаната екскурзия“, сподели доволно Вероника, която е на 23 години и в момента е безработна.

Не пропускайте да видите кои са късметлиите в Национална лотария и следващата събота от 19.30 ч. по Нова.