Гледайте романтичната комедия „С жени на море” тази вечер от 22.30 ч. по Нова

Жан Рено ще подложи на интензивна семейна терапия Винс Вон, Джейсън Бейтман, Джон Фавро, Кали Хоук, Кристин Дейвис, Фейзан Лъв, Кристин Бел и Мишел Акерман в романтичната комедия „С жени на море” тази вечер от 22.30 ч. по Нова.

Страхотен курорт с невероятни плажове, изумителни гледки и лукс предлага почивки на изненадващо прилична цена. Условието е четири двойки да се запишат едновременно за почивка на тропическия остров, известен с курсовете си по семейна терапия. От офертата решават да се възползват четири приятелски семейства. Една от двойките - Джейсън (Джейсън Бейтман) и неговата съпруга Синтия (Кристин Бел), наистина иска да възстанови хармонията в брака си и да избегне развод. Приятелите им се записват само заради забавленията, но се оказва, че семейната терапия не е по избор, а е изискване на собственика на курорта (Жан Рено). Така три двойки, които нямат никакво намерение да обсъждат проблемите си или дори да признаят, че имат такива, се сблъскат с действителността…

Дали брака на четирите двойки ще оцелее след тази терапия? Ще разберем в романтичната комедия „С жени на море” тази вечер от 22.30 ч. по Нова.