Любимото шоу на българските зрители навърши 12 години в телевизионния ефир

Едно от любимите предавания на българските зрители - „Господари на ефира“, навърши 12 години. Освен с хумора и гафовете в ефира през последните години шоуто се наложи и със своите разследвания и търсенето на справедливост.

„Две думи са много ценни за тези 12 години. Те са надежда и справедливост. Смятам, че през годините Господарите са доказали, че дават надежда на хората, на зрителите с това, което правим, затова, че чрез репортажите ни успяваме да върнем справедливостта там, където е изгубена.  Затова обещавам, че ще продължаваме да го правим”. Този ангажимент към зрителите пое продуцентът на шоуто Джуди Халваджиян.

Екипът на предаването отбеляза годишнината със специален празничен брой с петима водещи – Димитър Рачков, Мария Игнатова, Васил Василев-Зуека, Малин Кръстев и Герасим Георгиев-Геро. По традицията на шоуто те разрязаха празничната торта в компанията на адреналинките и продуцента Джуди Халваджиян.

Празничният повод роди идеята любимото шоу да направи 12 подаръка на своите най-сериозни фенове. За целта те трябва да отговорят на един въпрос в сайта gospodari.com от 1 до 12 април: „Колко на брой са водещите и Адреналинките от старта на предаването до днес?” Победителите ще получат тениска на шоуто и автографи от водещите.

Не пропускайте епизодите на „Господари на ефира” от понеделник до петък от 23.00 ч. по Нова.