Кастингът за новия сезон продължава на http://bigbrother.novatv.bg/casting, а на Facebook страница на предаването започна мисия „Стани продуцент на Big Brother”

Big Brother попита някои от емблематичните участници в неговата 10-годишна история за най-ярките им преживявания и спомени по време на шоуто. Техните спомени бяха събрани в уникално видео, което може да видите в статията тук.

„Ураган от емоции”, „житейски урок”, „място на лична свобода”, „променящо живота преживяване” са само част от определенията, които участниците дадоха за най-обичаното риалити шоу в България. Певецът Константин е категоричен, че победата му във формата е по-ценна от всички музикални награди, които е получил. Део сподели, че никога не се е смял така както по време на престоя му в Къщата. „Парадоксалното е, че това беше затворено пространство, в което се почувствах свободна”, сподели хубавата Елена.

Всички обаче са категорични за едно - Big Brother е преживяване, което трябва да се изпита. Вече 5000 души са се записали за кастинга за петия сезон на шоуто.  Кастингът за Big Brother продължава и всеки може да се запише на http://bigbrother.novatv.bg/casting. Големият брат спазва традицията да бъде непредсказуем и още отсега започва да предизвикава своите фенове. Официално е даден старт на мисията „Стани продуцент на Big Brother”. Всеки може да се пробва в една от най-желаните професии на официалната Facebook страница на предаването, като предложи свой приятел за Съквартирант. Тези, чиито предложения бъдат допуснати в Къщата, ще получат големи награди.