Лео, Миро, Нед и Здравко разказват как най-голямото риалити шоу в България промени живота им

Четирима бивши Съквартиранти, които са толкова пристрастени към приключението Big Brother, че са прекрачвали прага на Къщата по два пъти, разказват как Големият брат е променил живота им и какво очакват от петия сезон на най-чакания риалити формат в България.

Здравко Василев влезе в историята на предаването като първия победител. Когато влиза в Къщата, той и останалите 17 Съквартиранти не подозират, че стотиците камери ще превърнат неизвестния младеж от Приморско в пораснал мъж, готов да бъде глава на семейство, кандидат за кмет и победител не само в шоуто, но и в собствения си живот. „Big Brother ме направи победител – буквално и преносно. Научих много неща за живота и себе си и най-вече за необходимостта да поемаш отговорност за собствените си действия. Помня всеки един ден от престоя си в Къщата по часове, независимо че са минали вече 11 години. За мен Big Brother е не само приключението на живота ми, но и повратна точка в него”, разказва Здравко.

Найден Найденов очарова зрителите с онази смесица от момчешка глупост, мъжкарско поведение и чувство за хумор, които го превръщат в Играч не само в предаването, но и в живота. „Благодарение на шоуто ми се случиха неща, за които дори не съм мечтал преди това. Докато не влязох в Къщата, не знаех, че мога да бъда от другата страна на екрана, а пък се оказа, че ставам за телевизионен водещ”, казва Нед, който реализира няколко успешни телевизионни проекта. В момента той е на друг етап от живота си. „Пораснах като че ли и се занимавам с бизнес, но твърдо смятам, че пак благодарение на Big Brother съм успешен и в тази сфера. Големият брат е Голям учител, научава те да познаваш и разбираш себе си, а това е безценно знание”. 

Мирослав Атанасов е победител във второто издание на Big Brother през 2005 година. Признава, че славата, която донесе предаването, му се отразява добре и не се е главозамаял дори за минута. Към днешна дата Миро е собственик на две заведения в София, защото, както той казва: „Големият брат ти дава криле и замах. Искаш да покориш света, след като излезеш от Къщата”. Според него перфектният участник в Big Brother е този, който е себе си, положителен, забавен, стоящ настрани от конфликти, но отстояващ мнението си. 

Зрителите запомниха Лео Бианки като широката усмивка на Big Brother. Той определя риалити формата като най-големия трамплин в живота си. „След Къщата бъдещето ми доби ясни очертания – престоят там показа точно какво искам и че никой не може да го постигне вместо мен”, добавя той. В момента усмихнатият италианец е собственик на верига ресторанти в София, занимава се с музика и е любим радио и телевизионен водещ. „Ако не беше Big Brother, нищо от това нямаше да се случи и отдавна щях да съм напуснал България”, споделя Лео. 

Сега всеки има възможност да изживее приключението на живота си, като попълни анкетата на риалити формата тук. За актуални новини следете страницата на Big Brother във Facebook.