Нетърпеливи фенове заснеха двора на Къщата на Big Brother в разгара на подготовката

Продуцентите на любимото риалити на България пазят в строга тайна темата на новия сезон и дизайна на Къщата, за да изненадат 14-те участници с начина на живот, който ги очаква. Но дори Big Brother не може да спре новите технологии и нетърпеливите фенове. Група младежи направиха снимки на най-известната къща с дрон, след което ги изпратиха на официалната Facebook страница на предаването. Това, което кадрите  разкриват, са необичайно количество постройки в двора със сламени покриви, чието предназначение не е ясно, но най-вероятно има отношение както към началната дата на предаването, която е в разгара на лятото, така и към слогана на този сезон на шоуто „100% натурален”.  

Феновете признаха, че интересът им е надделял и са пуснали дрон над Къщата на Big Brother, с цел да разберат повече за предстоящия и дългоочакван сезон. Подозренията са, че младежите са от приятелския кръг на някого от участниците, които са готови на всичко, за да узнаят повече за това, което ги очаква и да използват времето преди старта за усилена подготовка. Собствениците на дрона обаче отричат подобна връзка и уверяват, че са направили снимките единствено, за да задоволят собственото си любопитство.

„Този нескрит интерес определено ни изненада и зарадва, както и находчивостта на младежите, затова решихме да пуснем снимките и на официалната страница на предаването. Въпреки това се обръщаме към останалите фенове с молба да имат още малко търпение и да не прибягват до толкова крайни ходове, защото пазенето на тайни не е самоцел за Big Brother, а съществена част от драматургията на шоуто”, коментират с усмивка продуцентите на предаването.

На 17 август в 20.00 ч. четиринадесет българи ще прекрачат прага на най-известната Къща, за да изживеят приключението на живота си. Те ще бъдат подлагани на ежедневни изпитания за силата на духа и тялото, а в края на шоуто един от тях ще си тръгне с голямата награда от 50 000 лв.

Актуални новини от предаването следете на официалната страница на Big Brother във Facebook. Видеа с най-добрите моменти от изданията на шоуто досега ви очакват в официалния канал във Vbox7.com.