Тази вечер в 20.00 ч. по Нова 7 жени и 7 мъже ще прекрачат прага на селската къща, в която ще тече животът на Съквартирантите

Спалня под звездите, баня на открито, външен „нужник”, лятна кухня с трапезария, механа и кокошарник са ключовите помещения в двора на Къщата на Big Brother. Тази вечер в 20.00 ч. по Нова 7 жени и 7 мъже ще прекрачат прага на селската къща, в която ще тече животът на Съквартирантите.

Ден преди старта на шоуто „домакинът” и продуцент на предаването Нико Тупарев на специален обяд за медиите обяви темата на предстоящия сезон – селото.

„В България, както за много неща, така и за селото няма еднозначна представа. За едни е идилия, за други кошмар, а за нашите Съквартиранти ще бъде по малко и от двете. Селото е много благоприятна тема за предаване като Big Brother, защото позволява да има разнообразни мисии и ситуации – и смешни, и трудни, и любовни дори, защото какво по-хубаво място за флирт от среща пред кладенеца”.

„Този сезон участниците са наистина интересни, защото вече се е натрупала маса от едно ново поколение фенове на предаването, за които истинска мечта е да участват. Комбинацията от персонажите е изключително силна, очакваме феноменална динамика в групата от 14 участници”, допълни Тупарев.

След него думата взе вечният водещ на предаването Ники Кънчев, който с усмивка съобщи, че ще разкрие по нещо за седемте дами, тъй като за него те представляват по-личен интерес.

„Шеметна изкусителка, която прилича досущ на Лолита, дзен красавица, фрапантна дама с руско потекло, която идва от Сибир, ледена жена, за която да показва емоции е признак на лошо възпитание, ромка висшистка с мъж чужденец, който отглежда детето й. Най-възрастната участничка има петима сина, преживяла е много бурни житейски обрати. В Къщата влиза и топлес красавица – това е съотношението на дамските сили в предстоящия Big Brother, а мъжете са толкова интересни, че оставяме на зрителите да се срещнат с тях очи в очи в понеделник в 20.00 ч. по Нова”, обобщи Кънчев.

Програмният директор на Нова Антоний Мангов завърши официалната част с топ новината, че предстоящият сезон е уникален не само за България и това, което започва в понеделник, е само „върхът на айсберга”. Очаква ни телевизионен експеримент, в който ще се преплетат по необикновен и изненадващ начин Big Brother с ВИП Brother, като се очаква виповете да „щурмуват” Къщата есента.

Не пропускайте старта на „Big Brother 100% натурален" тази вечер от 20.00 ч. по Нова.

Актуални новини от предаването следете на официалната страница на Big Brother във Facebook. Видеа с най-добрите моменти от изданията на шоуто досега ви очакват в официалния канал във Vbox7.com