Не пропускайте старта на риалити шоуто „Big Brother: 100% натурален” на живо тази вечер от 20.00 ч. само по Нова

„Big Brother е предаване, което е битка на характери. Ние сме подбрали интересни характери. Шокиращи са външностите, а за зад тях може да има много нежни души или обратното”, заяви в „Здравей, България” продуцентът на шоуто Нико Тупарев. Тази вечер в 20.00 ч. по Нова седем дами и седем мъже ще прекрачат прага на селската къща, за да станат част от „Big Brother: 100% натурален”

„Имаме идеята и намерението да покажем успели хора, които са били в България и чужбина. Те имат натрупан житейски опит и финансови средства, независими са в решенията и постъпките си. Всички са строго индивидуални”, отбеляза водещият Ники Кънчев. 

„Някои хора са толкова клиширани, като ги видиш, а всъщност са съвсем други. Дали ще ги допуснем и опознаем, ще е изключително предизвикателство и за нас, и за хората”, добави Нико Тупарев.

Според водещия Ники Кънчев участниците в „Big Brother: 100% натурален” дават сериозна заявка като лични истории. „Още довечера зрителите ще видят много интересни, драматични истории за хора, губили най-близките си, преборили тежки заболявания”, заяви още той. Целия разговор с Нико Тупарев и Ники Кънчев гледайте във видеото от „Здравей, България”.

Не пропускайте старта на риалити шоуто „Big Brother: 100% натурален” – на живо тази вечер от 20.00 ч. по Нова. 

Актуални новини следете на официалната страница на Big Brother във Facebook. Видеа с най-добрите моменти от изданията на шоуто досега ви очакват в официалния канал във Vbox7.com