14 участници ще прекрачат прага на Къщата в две последователни вечери – тази вечер и утре в 20.00 ч. на живо по Нова

Най-чаканото риалити този сезон – „Big Brother: 100% натурален”, започва ударно с две поредни живи предавания. 14-те участници ще прекрачат прага на Къщата в две последователни вечери – тази вечер и утре в 20.00 ч. на живо по Нова. 

Междувременно продуцентът на Big Brother Нико Тупарев и водещият Ники Кънчев гостуваха в сутрешния блок на Нова „Здравей, България” тази сутрин. След като на пресконференцията вчера те разказаха за нежната половина от участниците, днес двамата разкриха пред зрителите и факти за мъжете.

Продуцентът разказа, че реакциите и поведението им в среда, в която те са напълно равни с останалите, сами по себе си ще бъдат интересни. Той разкри още, че по-голямата част от участниците са покрити с различни татуировки, но нито една от тях не е правена без причина. Продуцентът и водещият обещаха шоу, каквото отдавна не е имало в българския ефир още със старта. 

Актуални новини от предаването следете на официалната страница на Big Brother във Facebook. Видеа с най-добрите моменти от изданията на шоуто досега ви очакват в официалния канал във Vbox7.com