Кирил и Братухчев са първите номинирани за изгонване от Кристиян - не пропускайте развитието на отношенията им в „Big Brother: 100% натурален” тази сряда от 20.00 ч. по Нова

Нови изненади и изпитания очакваха обитателите на Къщата във втората вечер на „Big Brother: 100% натурален” по Нова. Стартът на шоуто доказа, че е най-добрият риалити формат в България. 11-те Съквартиранти с изключително колоритни характери  - Катя, Пламен, Братухчиев, Никита, Кирил, Ирена, Анита, Цветелин, Силвия, Богданов и Кристиян, дадоха заявка за силно представяне  в първия лайв в понеделник по Нова.

Първите обрати започнаха още в първите минути на новия сезон на риалити формата, когато Кристиян беше извикан в Изповедалнята. Той определи останалите Съквартиранти като подмолни и лицемерни, а мъжете – като скучни и не негов тип. Big Brother провъзгласи Кристиян за Big Boss на Къщата, той обаче злоупотреби с получената власт. 21-годишният младеж трябваше да вземе първото си решение – да спаси от унищожаване своите или чуждите куфари. Той избра личния си багаж, но решението му не остана скрито от останалите. Кристиян обаче не спря дотук и се възползва изцяло от дадената му власт. Той започна да разпределя всичко – от задачите в Къщата и леглата в спалнята до това кой колко ще пие, пуши и яде. Недоволството на останалите Съквартиранти срещу „диктатурата” в Къщата започна да се трупа. 

Big Brother обаче няма да остави нещата в това положение. Две силни дами влязоха в Къщата тази вечер, за да въдворят ред. Първа към Съквартирантите се присъедини Николина Маркова. Младата дама, въпреки крехката си външност, е преживяла много трудности в живота си, но смело е продължила напред. Юристът по професия, нейната амбиция е да спечели останалите Съквартиранти с доброта и да „извади душата им с памук”.

Последна в Къщата на Big Brother влезе Аделина Банакиева, която впечатлява със своя колорит. Ади има градински център, определя се като изключително позитивна и е активен застъпник за социални каузи. Признава, че не търпи хейтъри и мрънкащи хора.Имам общо петима синoве и нейната функция в семейството е да разпределя задачи, тъй като другите я слушат. Смята, че може да наложи ред и в Къщата. С нейното влизане в Къщата групата на Big Brother 2015 вече е завършена.  

Междувременно страстите в Къщата достигнаха точка на кипене, след като Кристиян получи право от Big Brother да номинира безапелационно двама от Съквартирантите. Неговият избор се спря на Кирил и Братухчев заради тяхната  „подмолност”. Номинацията засили още повече конфликтът между Биг Бос и младият брокер. Двамата Съквартиранти ще се борят за оставане в Къщата заедно с номинираните тази седмица.

Не пропускайте да видите как ще се развият отношенията в Къщата в следващите епизоди от понеделник до петък от 20.00 ч. по Нова.

Актуални новини следете на сайта на Bigbrother.bg и в официалната страница във Facebook. Ексклузивни видеа от Къщата ви очакват в официалния канал на шоуто във Vbox7.com, а целите епизоди на „Big Brother: 100% натурален” гледайте отново в NovaPlay.