С екипа на Big Brother се свързаха близки до Валери Божинов, които опровергаха твърдението на Кристиян и изразиха възмущението на футболиста

Екипът на предаването Big Brother поднася извиненията си на футболиста Валери Божинов и на всички, почувствали се засегнати от думите на Кристиян. Това заяви в ефира на Нова водещият на „Big Brother: 100% натурален” Ники Кънчев във връзка с изявлението във визитката на 21-годишния Кристиян Стойков за сексуалните му отношения, които предизвикаха широк отзвук в медиите, форумите и социалните мрежи. 

С екипа на Big Brother се свързаха близки до Валери Божинов, които опровергаха твърдението на Кристиян и изразиха възмущението на футболиста от думите на модела, като поясниха, че ще потърсят съдебна отговорност на Кристиян.

Екипът на предаването напомня, че всеки от участниците изразява неговото лично мнение и позиция, а функцията на телевизията е да представя точно това - без изменение и без да става съдник на тяхната истинност. 

Актуални новини следете на сайта на Bigbrother.bg и в официалната страница във Facebook. Ексклузивни видеа от Къщата ви очакват в официалния канал на шоуто във Vbox7.com