Дали тактиката на Кристиян – разделяй и владей, ще успее, ще разберем в четвъртък от 20.00 ч. по Нова

Само ден след като Съквартирантите прекрачиха прага на Къщата, тя се разтресе от скандали. Диктатурата на Кристиян разбуни духовете и докара някои от мъжете до предела на търпението им. Властта, която най-младият обитател получи от Big Brother, само усложни нещата за останалите 12 участници и много скоро всички се обърнаха срещу диктата му.

Кристиян влезе в открит словесен двубой с Кирил и двамата си размениха остри реплики. Борсовият агент не можа да прикрие разочарованието си от повечето Съквартиранти, които според него губят достойнството си в комуникацията с Кристиян. Никита се опита да проведе откровен разговор с диктатора и да му обясни, че решението му да запази само своя багаж е грешно и егоистично. Опитът й удари на камък и тя стигна до решението да спре комуникацията си с Биг Боса.

„Аз съм себе си и съм свободен, слагам бариери и не допускам хората до себе си” – така Кристиян обясни поведението си на Ирена. Първата нощ беше трудна за всички Съквартиранти, заради невъздържаното поведение на Бис Боса на Къщата. С това той предизвика нова вълна от недоволство. Анита направи опит за преврат, като накара всички да игнорират деспотичния си господар, но той не беше много успешен.

Докато Съквартирантите се сближават, Кристиян усилено работи за тяхното неблагоденствие и унижение. Той реши да въведе нови правила в Къщата и да им отнеме цигарите и алкохола, а храната – да намали. Всички получиха индивидуални задачи - да изперат дрехите му, да почистят обувките му, да хранят животните. Това стана повод за ескалиране на напрежението между него и Братухчев, който обяви, че повече няма да бъде толерантен към Бис Боса. Кирил не скри огромното си възмущение към всички, които се съобразяват с неговите наредби. 

Напълно логично, именно Братухчев и Кирил бяха първите, които Крис еднолично номинира за изгонване. Това предизвика серия от скандали и размяна на обидни думи. Изнервен от ситуацията, Кирил влезе в конфликт и с Богданов, с когото си отправиха остри реплики и закани. 

Назрява ли революция в Къщата на „Big Brother: 100% натурален”? Или тактиката на Кристиян – разделяй и владей, ще успее? Ще разберем в четвъртък от 20.00 ч. по Нова.

Актуални новини и видеа от предаването следете на сайта на предаването и официалната страница на Big Brother във Facebook. Видеа с най-добрите моменти от изданията на шоуто досега ви очакват в официалния канал във Vbox7.com