Обстановката в Къщата продължава да бъде нажежена, не пропускайте епизода тази вечер от 20.00 ч. по Нова

Натуралната обстановка в Къщата на Big Brother дотегна на нейните обитатели и те решиха да не се примиряват повече с нея. В епизода тази вечер зрителите ще видят как Съквартирантите се вдигат на бунт срещу самия Big Brother. 

Толкова силни характери и различни персонажи няма как да съжителстват в затворено пространство, без помежду им да се породят кавги. За обща изненада обаче, главен герой в тях отдавна не е Кристиян. След като Big Brother го детронира от поста Биг Бос, колоритният младеж вече не е предпоставка за противоречия, вместо това властват Цветелин, Богданов и Кирил. След мисията „Водопровод” подигравките им към Братухчев не стихват, а неговото търпение се изчерпва. 

Един неочакван конфликт ще учуди обитателите на Къщата в епизода тази вечер. Силвия и Ирена все спорят за принципи и чест, но спорът този път ще прерасне в скандал, придружен с тежки думи и обидни реплики.

Първата мисия за седмичен бюджет ще постави на изпитание самооценката на Съквартирантите. Задачата им е да се подреждат в колонка по различни категории, а от тяхното его зависи дали ще разполагат с луксозен седмичен бюджет, или едва ще свързват двата края през следващата седмица. Кой ще се постави на първо място по сексапил? Кой се определя за най-умен и кой – за най-голям дразнител, зрителите ще видят в Big Brother тази вечер от 20.00 ч. по Нова. 

Актуални новини и видеа следете на сайта на предаването и официалната страница на Big Brother във Facebook. Видеа с най-добрите моменти от изданията на шоуто досега ви очакват в официалния канал във Vbox7.com