Не пропускайте първите елиминации в Big Brother 2015 - на живо по Нова

Петима мъже ще се борят за оставане в Къщата на Big Brother при първите елиминации по Нова. Кристиян, Кирил, Богданов, Братухчев и Пламен прекараха само седмица в най-известната Къща, но всеки от тях успя да намери приятели и неприятели в нея. В живото предаване довечера зрителите на Нова ще решат кой най-малко заслужава да продължи борбата си за паричната награда. В студиото ще гостуват защитниците на петимата, както и коментаторите Евгени Минчев, Катето Евро, Ваня Червенкова и Антон Стефанов.

Кристиян предизвика негативни коментари още с прекрачването на прага на Къщата. Младежът от село Жирнов си навлече гнева на Съквартирантите, като унищожи багажите им, за да спаси своя. След като Големият брат го свали от поста Биг Бос, Кристиян показа и другата си страна. Интригите и заповедите към останалите стихнаха, а гласът му започна да се чува все по-рядко.

Новият Биг Бос – Кирил, се опита да вземе в ръце контрола и организира бунт срещу лошите условия. За съжаление на всички единственият резултат от бунта беше санкция от Big Brother - редуциране на голямата награда поради редица надушения на правилника за живот в Къщата.

Братухчев попадна в полезрението на Богданов и Цветелин и стана обект на техните закачки и подигравки още през първите дни от престоя си. Изневерите, за които бургазлията призна, се оказаха особено интересна тема за дуото. За да защити Братухчев и да разкаже цялата истина, в студиото тази вечер ще дойде неговата съпруга Юлиана. 

Богданов и неговият най-близък приятел в Къщата Цветелин се самопровъзгласиха за пазители на реда и честта на жените. През цялото време младият фитнес инструктор призовава за спортменство и мъжка игра, но често сам противоречи на своите думи с действията си. Единственият човек, който посмя да му се опълчи и да защити мнението си пред него, е Ирена.

Пламен е романтичната душа в компанията. Той определено се сближи както с жените в Къщата, така и с общия враг Кристиян. Защо обаче остана настрана от групата на мачовците зрителите ще разберат в Big Brother по Нова, когато са първите елиминации в шоуто.  

Актуални новини и видеа следете на сайта на предаването и официалната страница на Big Brother във Facebook. Видеа с най-добрите моменти от изданията на шоуто досега ви очакват в официалния канал във Vbox7.com