Войната на Братухчев с Богданов и Цветелин се разгаря в в дейли епизода по Нова

Войната между мъжете в Къщата на Big Brother ще се разгори с пълна сила в дейли епизода по Нова.

В днешния епизод ще видим как назначението на Братухчев за Биг Бос за пореден път ще ескалира напрежението в Къщата. За Цветелин и Богданов решението на Big Brother се превърна в поредния повод за нападки към Братухчев. Въпреки отбоя на провъзгласилите се за лидери в Къщата обаче, Братухчев ще бъде повече от решителен да предпази голямата награда от редуциране и ще вземе редица лидерски решения. Едно от тях ще е назначението на Цецо и Богданов за отговорници по чистотата на тоалетната.

 След като Ирена първа се осмели да надигне глас срещу дуото Богданов – Цветелин, друга жена ще последва примера й. Никита публично ще заяви, че не възнамерява да търпи повече поведението на двамата мъже. Тя категорично ще застане срещу вулгаризмите и високия тон, с които Богданов и Цецо често си служат, а това ще доведе до категоричното сформиране на лагери в Къщата, естествено съпътствано от поредната порция скандали.

Междувременно в Къщата на Big Brother се проведоха първите елиминации. След зрителското гласуване най-малък негативен вот събраха барманът Пламен и Братухчев. Само седмица след старта на най-грандиозното шоу в България, с 49% негативен вот,  Къщата напусна завинаги Кристиян.

Big Brother е подготвил изненада за Съквартирантите - те най-накрая ще разберат какво се случи с багажа им. За да могат да си го върнат обаче, всички ще участват в търг с тайно наддване, а сумата, която всеки е склонен да плати за вещите си, ще се приспада от голямата награда. Колко пари са готови да жертват Съквартирантите в името на личния си комфорт и какви ще са последствията от мисията ще разберем в в дейли епизода по Нова.

Актуални новини и видеа следете на сайта на предаването и официалната страница на Big Brother във Facebook. Видеа с най-добрите моменти от изданията на шоуто досега ви очакват в официалния канал във Vbox7.com