Не пропускайте новите номинации в дейли епизода този четвъртък от 20.00 ч. по Нова

Арогантността на провъзгласилите се за лидери мачовци Цветелин, Богданов и Кирилдразни все повече дамите в Къщата на Big Brother.               

Тримата мъже изпаднаха в еуфория след резултатите от елиминациите. Богданов, Кирил и Цветелин бяха толкова доволни, че остават в Къщата, че радостта им намери израз в празненство с множество наздравици и алкохол. На тримата не се хареса факта, че зрителите спасиха Братухчев и Пламен и решиха да градят нова стратегия като управляващ триумвират, който „да мачка останалите”. Ирена беше единствената, която се осмели да напомни на празнуващите,че Богданов не е победител, а е едва на 8% след Кристиян и това не е повод за такава радост.  След като Никита се конфронтира открито с Цветелин заради неговото поведени, скандал избухна и между и Кирил. Според борсовият агент Никита непрекъснато дава „наклон” на хората какво да мислят. Никита, на свой ред, все повече се изнервя от високия тон в Къщата и непрестанните намеси в женските разговори.

Междувременно Цветелин успя да влоши и отношенията си с още една дама в Къщата. Силвия очевидно харесва строителния предприемач, но мачото не отвръща на чувствата й. Топлес моделът прави всичко, за да угоди на Цецо, но той й заяви, че изповядва философията „Бий ме, обичам те”. Според него ако започне да се държи добре с нея, тя ще престане да го харесва. Пред отбран кръг от приближени Цецо призна, че Силвия изобщо не е негов тип – нито като визия, нито като поведение. Останалите Съквартиранти обаче не бяха очаровани от обидното му отношение към Силвия. Богданов пък е убеден, че Анита си пада по него и не се свени да обсъжда поведението й с останалите мачовци.

Нова седмична мисия наля допълнително масло в огъня. Big Brother предизвика Съквартирантите да се борят за достъп до отделните помещения в Къщата. Анита, Катя и Пламен трябваше да консумират банички, обилно подправени с уасаби и традиционен японски лют сос, както и да пият айрян, направен с кисело мляко, сурова риба и вътрешности, за да получат достъп до Зона Кухня. Те се справиха успешно със задачатаси, но втората част на мисията не протече толкова гладко. За да получат достъп до Зона Баня и връщане на тоалетните принадлежности на Съквартирантите се бориха Никита, Николина и Ади. Те трябваше да познаят кой от Съквартирантите е казал по адрес на друг от обитател на Къщата думите, които Big Brother им предостави написани в отделни пликове. Трите дами не успяха да се справят и останаха заключени в Зона Баня до края на седмичната мисия, а другите все още нямат достъп до душа.  Най-лошото обаче беше, че останалите жени в Къщата разбраха какво са говорили по техен адрес мачовците Цветелин, Богданов и Кирил, тъй като Big Brother не пропусна да разкрие на кого принадлежат репликите в пликовете.

Думите на Богданов не се понравиха на Анита и в Изповедалнята тя сподели, че е наранена и обидена. Тя нарече футболистът „декоративно петле”, на което сега му е времето да се грижи за егото си и да се храни от вниманието на околните към себе си.  Репликите на Богданов по отношение на произхода на Ирена също не оставиха добро впечатление у останалите. По-късно в Изповедалнята Ирена заяви, че никога не е съжалявала, че е циганка, но въпреки това личеше нейната обида от чутото.

Дали недоволството на жените от мачовския триумвират на Богданов, Кирил и Цветелин ще прерасне в нежна революция? Как ще се отразят отношенията в Къщата на новите номинации? Ще разберем в дейли епизода на Big Brother утре от 20.00 ч. по Нова.

Актуални новини и видеа следете на сайта на предаването и официалната страница на Big Brother във Facebook. Видеа с най-добрите моменти от изданията на шоуто досега ви очакват в официалния канал във Vbox7.com