Богданов поиска да напусне Къщата на Big Brother по Нова

Още не са утихнали последните разногласия, а Къщата на Big Brother вече е огласена от нови. След като Никита и Ирена първи дръзнаха да се опълчат на мъжете,  ред е на Аделина да поеме щафетата. Тя ще възроптае срещу покровителственото отношение на „алфа мъжкарите” и ще се опита да покаже, че жените са не по-малко силни от тях. Как завършва тази битка на характери и какви ще са последствията от нея, ще разберем по Нова.

В днешния дейли епизод ще станем свидетели на любопитен експеримент. След като Ирена хвърли ръкавицата на Богданов и изрази готовност да премерят знанията си, Big Brother ще се почувства длъжен да изпълни желанието й. Той ще им зададе въпроси от 4-ти клас и така ще провери кой от тях е по-умен и знае повече. Кой ще излезе победител от дуела, ще разберем по Нова.

Първите номинации показаха на Богданов, че не е особено харесван от зрителите и това силно ще разклати неговото самочувствие. Въпреки подкрепата, която получава от голяма част от Съквартирантите, той ще пожелае да напусне Къщата на Big Brother. С това неочакваните обрати не свършват. Тази вечер ще станем свидетели на още едно любовно признание – в полезрението на един от „алфа мъжкарите” е попаднала жена, която до този момент сякаш е била в сянка за него. 

В дейли епизода  ще видим и вторите номинации, които ще разкрият кои Съквартиранти, са събрали най-много негативи в Къщата. Те ще се борят за зрителско одобрение в понеделник, когато един ще напусне Big Brother завинаги.

Актуални новини от предаването следете на сайта и на официалната Facebook страница на Big Brother.  Ексклузивни видеа от Къщата ви очакват в официалния канал на шоуто във Vbox7.com.