Не пропускайте дейли епизода на Big Brother в петък от 20.00 ч. по Нова

Вече са известни Съквартирантите, които бяха номинирани за изгонване във вторите номинации в този сезон. Това са Пламен Димитров, Ирена, Братухчев, Цветелин и Никита.

Междувременно напрежението между лагерите в Къщата се повишава, а номинациите и двете мисии в дейли епизода не само нажежиха допълнително страстите, но ясно показаха разположението в на силите между Съквартирантите. По всичко личи, че недоволството срещу триумвирата на мачовците се засилва все повече, а и самите те го усещат. Анита постави ребром въпроса на Богданов и Цветелин за думите им по неин адрес  по време на Мисия Баня. Тя разкри, че е притеснена дали казаното от тях няма да повлияят на връзката й отвън.

Цветелин заяви, че половината Съквартиранти преиграват, а Богданов заяви, че иска да напусне Къщата, защото се чувства „смачкан”. Катя обаче посъветва футболиста да не си променя държанието, да си остане такъв, какъвто е бил досега. Въпреки негативния вот, който получи, хората отвън ще го уважават повече, ако си остане същият до края на формата.

Малко по-късно Big Brother възложи Мисия Зона Матура, в която Ирена и Богданов се изправиха един срещу друг, за да проверят знанията си по история и математика за 4 клас. Съквартирантите пък трябваше да заложат кой от двамата ще се справи по-добре и ако познаят, мисията щеше да се счита за успешна. Мнозинството от обитателите на Къщата решиха, че по-умна от двамата ще излезе Ирена и не сгрешиха. Богданов имаше само 4 верни отговора, а Ирена се справи блестящо. Мисията беше обявена за успешна, но явно фитнес инструкторът не се чувстваше част от този успех. Резултатът от гласуването на последните номинации и провалът в двубоя с Ирена  очевидно също оказаха влияние върху Богданов, който обяви, че е готов да „сгъва цирка” и да си ходи. „Или си тръгни преди номинациите, или не го прави!”, посъветваха го Кирил и Цветелин. Богданов имаше разговор и с Big Brother, с когото обсъдиха какви са условията да си тръгне. Все пак Футболистът реши да размисли.

Въпреки че положението на мачовците в Къщата е все по-нестабилно, те намират време и за романтика. Цветелин признава, че харесва Катя, а Богданов го подкрепи, че има шансове за връзка с нея. Кирил пък получи тайна мисия „Бежанци”.  Big Brother му възложи  да накара Ади, Никита и Николина да напуснат позицията си в Зона Баня и да се приберат в Къщата, за да нощуват там. Ако мисията му беше успешна, Кирил щеше да извоюва куфарите на дамите и всичките им лични вещи още тази вечер. Жените обаче останаха непреклонни, като по този начин тайната мисия беше обявена за неуспешна. Това предизвика недоволството на брокера.

Голямата изненада за вечерта обаче се оказаха номинациите за изгонване от Къщата. Въпреки че всички останали Съквартиранти изразиха своето недоволство по един или друг начин от „мъжкарското” трио, само един от неговите представители – Цветелин, се оказа номиниран. За сметка на това всички опоненти на „триумвирата” - Пламен Димитров, Ирена, Братухчев и Никита, бяха номинирани. Причината беше, че тримата мачовци номинираха с почти контролира вот своите врагове, докато при останалите личните емоции и предпочитания взеха връх. Резултатът от номинациите имаше изненадващ ефект върху Богданов, който като разбра, че не е сред определените за изгонване, реши да остане в Къщата.

Не пропускайте да видите как ще се развият отношенията между Съквартирантите в дейли епизода на Big Brother в петък от 20.00 ч. по Нова.

Актуални новини от предаването следете на сайта и на официалната Facebook страница на Big Brother.  Ексклузивни видеа от Къщата ви очакват в официалния канал на шоуто във Vbox7.com.