Не пропускайте реакциите на Съквартирантите след вчерашните номинации в Big Brother тази вечер от 20.00 ч. по Нова

Две силни жени ще разкрият душите си в епизода на Big Brother тази вечер от 20.00 ч. по Нова. Никита за първи път ще разкаже за своето минало – живот в Сибир, брак без любов и историята на новата ѝ връзка са само част от разказа на татуираната дама. Анита ще разкрие историята на една 20-годишна любов, а по-късно ще се сблъска с тежка дилема – да остане в Къщата на Big Brother или да излезе, за да се опита да спаси връзката си. На този кръстопът красавицата ще застане, след като получи обаждане от любимия. 

Две нови изпитания ще поставят края на седмичната мисия „Зони”. Кирил и Братухчев ще се борят за дворното място, а задачата им ще изисква концентрация и добра физическа подготовка.

Междувременно след като Цветелин призна на мъжете, че си пада по Катя, Големият брат ще им даде възможност да останат насаме. Двамата ще трябва да обитават стъклена къща от един квадратен метър обща площ, за да върнат отнетите завивки и възглавници в спалнята. Епизодът довечера ще покаже ще се увенчае ли с успех мисията или за поредна седмица Съквартирантите ще трябва да се примирят с минимален бюджет.

След вчерашните номинации Братухчев, Цветелин, Никита, Ирена и Пламен ще се борят за оставане в Къщата. Реакциите на Съквартирантите и какви реплики си размениха двата лагера зрителите ще видят в Big Brother тази вечер от 20.00 ч. по Нова. 

Актуални новини и видеа следете на сайта на предаването и официалната страница на Big Brother във Facebook. Видеа с най-добрите моменти от изданията на шоуто досега ви очакват в официалния канал във Vbox7.com