Какви обрати предстоят зрителите ще видят в Big Brother в понеделник от 20.00 ч. по Нова

Номинациите тази седмица окончателно разделиха Къщата на два лагера, които се заеха да анализират обявените резултати в епизода на Big Brother в петък по Нова.

Като част от седмичната мисия „Зони” Big Brother затвори Цецо и Катя в прозрачна къщичка с големина 1 квадратен метър. Двамата се бореха за отваряне на спалното помещение, което по-рано беше заключено. Цецо и Катя издържаха близо пет часа и мисията беше обявена за успешна.

В епизода Анита беше изправена пред решение – дали да получи куфара си, или да се чуе с любимия си. Изборът беше бърз и лесен за нея – да чуе гласа на мъжа, когото обича. Оказа се обаче, че Илиян се чувства злепоставен от Анита и желае да прекъснат отношенията си.

Друга част от седмичната мисия изправи един срещу друг Кирил и Братухчев, които трябваше да стоят увиснали на лост. Целта е да отключат зона Двор. Пръв не издържа Кирил, а секунди преди обявения финал Братухчев също падна. Мисията беше обявена за неуспешна, а двамата Съквартиранти останаха заключени на двора до второ нареждане.

Съквартирантите спечелиха три от общо пет мисии. С жребий те изтеглиха новия си седмичен бюджет – той е максимален и е в размер на 400 лева. Това стана причина за поредния раздор в Къщата.

В края на дейли епизода стана ясно и решението на Анита, продиктувано от драматичния разговор с нейния любим – тя помоли Big Brother за среща с Илиян, за да му даде възможност да прочете в очите й истината. Какви обрати предстоят в Къщата зрителите ще видят в Big Brother в понеделник от 20.00 ч. по Нова. 

Актуални новини и видеа следете на сайта на предаването и официалната страница на Big Brother във Facebook. Видеа с най-добрите моменти от изданията на шоуто досега ви очакват в официалния канал във Vbox7.com