Водещата на Big Brother беше сред първите гости в новото студио на „На кафе” по Нова

Всички персонажи в Big Brother са много интересни и различни, заяви водещата Александра Сърчаджиева. Тя беше сред първите гости в новото студио на „На кафе” по Нова, където разказа любопитни подробности за риалити формата. 

„В Big Brother се открояват сериозни характери. Изненада ме, че жените вече взеха нещата в свои ръце и се оформи женски лагер”, каза още Сърчаджиева. Тя обясни и каква е разликата за нея като водеща между Big Brother и VIP Brother. Във VIP Brother участват популярни личности, които са свикнали да са пред камери и по-трудно се разкриват, докато в Big Brother влизат участници, които се разкриха за 24 часа, отбеляза тя. 

В новото студио на „На кафе” гостуваха и коментаторите на Big Brother Мира Радева, Маги Желязкова и Антон Стефанов. Целия разговор гледайте във видеото. 

Актуални новини и видеа следете на сайта на предаването и официалната страница на Big Brother във Facebook. Видеа с най-добрите моменти от изданията на шоуто досега ви очакват в официалния канал във Vbox7.com