Петимата номинирани отговарят на въпроси от външния свят на живо в Big Brother по Нова

Първите двойни елиминации за сезона предстоят в Big Brother на живо по Нова. Братухчев, Цветелин, Пламен, Ирена и Никита са петимата Съквартиранти, които ще се борят за зрителски вот, а в края на вечерта двама ще напуснат най-гледаното шоу.

Този сезон в Къщата властват силните характери, като повечето Съквартиранти заявиха намерение да са лидери още с излъчването на визитките им. Цветелин и Никита обаче се отличиха като тартори, около които се формираха лагерите. И двамата са номинирани, а гостите в студиото Никол Станкулова, Павел Чернев, Иво Танев и социологът Татяна Буруджиева ще коментират кой наистина притежава лидерски качества и заслужава да остане по-дълго в шоуто.

Наред със забавните моменти и пререкания, драматичните обрати също имат място в Къщата. Една жена с 20-годишна връзка зад гърба си беше напусната от своя приятел в ефир. Как прекара Анита последните дни и основателни ли са обвиненията на дългогодишния ѝ приятел, също ще бъде тема за коментаторите.

За първи път този сезон коментаторите в студиото ще задават въпроси на номинираните Съквартиранти. С какво си заслужиха номинацията, как се представиха до момента и трябва ли да останат в шоуто, зрителите ще видят по Нова. 

Актуални новини и видеа следете на сайта на предаването и официалната страница на Big Brother във Facebook. Видеа с най-добрите моменти от изданията на шоуто досега ви очакват в официалния канал във Vbox7.com