Дали Анита ще изясни отношенията си с нейния любим Илиян, ще разберем в дейли епизода на Big Brother във вторник от 20.00 ч. по Нова

Братухчев и Цветелин напуснаха Къщата след  изключително оспорвани двойни елиминации в Big Brother по Нова. Ирена остана трета при гласуването, а Никита беше спасена първа от зрителите. Петият номиниран - Пламен, беше закаран в болница,  след като се контузи при инцидент по време на мисия преди елиминациите.

В живото предаване зрителите станаха свидетели на невероятна битка на характери между двамата лидери в Kъщата – Никита и Цветелин. Цветелин многократно прекрачи прага на добрия тон и нарече татуираната дама с множество неприятни епитети. Тя на свой ред запази спокойствие, а зрителите сами определиха победителя в този двубой.

Не по-малко горещи страсти се разгоряха в коментарното студио на Big Brother. Елиминациите Ники Кънчев коментира с Никол Станкулова, Татяна Буруджиева, Иво Танев и Павел Чернев. Гостите имаха възможност да подложат номинираните на кръстосан разпит в Изповедалнята. В студиото Братухчев беше защитен от съпругата си Юлиана, Цветелин получи подкрепата на съдружника си Иван Попов, а Ирена беше представлявана от сестра си Йонка. За да защити честта на Ирена, сестра ѝ влезе в словесен двубой с Павел Чернев, а водещият Ники Кънчев се принуди да изключи микрофоните им, след като те не откликнаха на многобройните му забележки и молби да спрат конфронтацията помежду си.

На края на вечерта Big Brother  беше подготвил поредната изненада за зрителите на шоуто и Съквартирантите. Приятелят на Анита – Илиян, прекрачи прага на най-известната Къща, за да разясни ситуацията със своята любима.

Какво ще се случи между Илиян и Анита? И ще се промени ли статуквото в Къщата след излизането на Цветелин? Не пропускайте дейли епизодите на Big Brother от понеделник до петък от 20.00 ч. по Нова.

Актуални новини и видеа следете на сайта на предаването и официалната страница на Big Brother във Facebook. Видеа с най-добрите моменти от изданията на шоуто досега ви очакват в официалния канал във Vbox7.com