Пререкания между двата лагера в Big Brother по Нова

Лидерът на Къщата Цветелин и колоритният Братухчев напуснаха Big Brother в понеделник, след като събраха най-голям процент зрителско неодобрение. Това беше като удар под пояса на Богданов. Докато той изпращаше Цецо, дори не подозираше, че след минути ще има по-сериозна причина да се притеснява – наранения приятел на Анита – Илиян.

След телефонния разговор, който Анита и приятелят ѝ проведоха, тя изпадна в депресия и всячески молеше Big Brother да допусне любимия ѝ, за да изяснят отношенията си. Големият брат за пореден път прояви великодушие и Илиян прекрачи прага на най-известната Къща. Това допълнително напрегна Богданов, който още не успял да осъзнае излизането на най-близкия си човек, трябваше да се изправи очи в очи с ревнивия Илиян. 

В епизода тази вечер мисия „Обратно в обора” за пореден път ще изправи лидерите един срещу друг. Цветелин и Никита ще разделят отборите както са разделени лагерите им, а целта на задачата е да събират кокошки и прасета по двама, докато са облечени в обща дреха. По време на тази мисия Пламен ще претърпи инцидента, заради който беше освободен от елиминации. Развръзката отново ще даде повод на Цветелин да нападне Никита, а вербалната атака ще премине в силни думи и обидни епитети към татуираната красавица. Не пропускайте Big Brother по Нова.

Актуални новини и видеа следете на сайта на предаването и официалната страница на Big Brother във Facebook. Видеа с най-добрите моменти от изданията на шоуто досега ви очакват в официалния канал във Vbox7.com