Не пропускайте „На кафе” от 9.30 ч. по Нова

В сряда в предаването „На кафе” по Нова при Гала ще гостуват поредният Съквартирант, изгонен от Big Brother – Братухчев, и жена му Юлиана, а постоянните коментатори на шоуто – Маги Желязкова, Мира Радева и Антон Стефанов, ще ги подложат на кръстосан огън.

В директно включване от Созопол актьорът Христо Мутафчиев и певецът Наско от БТР ще разкажат на Гала за техния съвместен концерт на Аполония и как са стигнали до идеята за него. Двамата ще разкрият подробности около дългогодишното им приятелство, а Христо Мутафчиев ще сподели защо напоследък музикалните му изяви заемат все по-голяма част от времето му.

Гала ще изпие своето кафе с бившата адреналинка Жана Брейчева, която ще разкрие подробности за новото си хоби, как поддържа форма по време на майчинството и къде е пътувала със семейството си през лятото.

Междувременно зрителите могат да помогнат на „На кафе” на финалните щрихи в декорацията на студиото. Спазвайки българската традиция да влизаме в новия дом на най-близките си хора, екипът на предаването кани до 13 септември своите фенове да предложат аксесоар в шаби шик стил, който най-много ще отива на новото студио, като изпратят негова снимка и споделят защо са го избрали на официалната Facebook страница на предаването

Гледайте „На кафе” в сряда от 9.30 ч. по Нова.