Не пропуска дейли епизода на Big Brother в сряда от 20.00 ч. по Нова

С всеки изминат ден пропастта между лагерите на Съквартирантите в Къщата става все по-голяма и все по-видима.

В дванадесетия дейли епизод на Big Brother зрителите станаха свидетели как загубата в мисия „Обратно в обора” изкара наяве негативните  емоции на мъжкаря Цветелин и доведоха до ново пререкание с Никита. Съгласно условията на мисията Съквартирантите бяха облечени в специални фермерски костюми, всеки един от които побираше двама от тях. Така пременени, участниците трябваше да хванат животните от двора - няколко прасета и дузина кокошки - и да ги върнат обратно в обора. За капитани на двата отбора бяха избрани Никита и Цветелин. В своя отбор Никита избра да влязат Ади, Пламен, Катя, Анита и Ирена. Цецо пък посочи Кирил, Богданов, Братухчев, Силвия и Николина. По време на мисията обаче Пламен си извади рамото и беше спешно откаран в болница. 

Двата отбора имаха по равен брой точки, но Big Brother прекрати мисията и присъди наградата на отбора на Никита, тъй като те бяха отбелязали стоите точки за по-кратко време. Така отборът на Никита си спечели ВИП парти с музика, торта и напитки, но тимът на Цветан демонстрира явното си недоволство от решението на Big Brother. „Алфа мъжкарите” се подиграха със злополуката, която сполетя Пламен. Те не само, че не проявиха съчувствие, а дори отсякоха, че има Господ и така му се пада. Никита защити Съквартиранта си и попадна отново в полезрението на Цветелин, който влезе отново в пререкание с нея и използва доста нелицеприятни епитети по неин адрес. 

Ситуацията привидно се успокои след изгонването на Цветелин при вторите елиминации, но Богданов и Кирил не скриха недоволството си от случилото се с приятеля им. Междувременно в Къщата влезе приятелят на Анита - Илиян, за да могат двамата да разяснят своите отношения. Неговото присъствие уплаши Богданов и той пожела да напусне Big Brother, след като Илиян намекна, че поведението на футболиста към Анита ще има последици. След излизането на Илиян от Къщата, Богданов поиска от Big Brother среща с психолог.

Какво ще се случи в Къщата след изгонването на Цветелин? И какво ще доведе до покачване на напрежението между жените в неговия лагер? Не пропуска дейли епизода на Big Brother в сряда от 20.00 ч. по Нова.

Актуални новини и видеа следете на сайта на предаването и официалната страница на Big Brother във Facebook. Видеа с най-добрите моменти от изданията на шоуто досега ви очакват в официалния канал във Vbox7.com