Разговор с Братухчев в „На кафе” по Нова, след като напусна Big Brother

„Форматът Big Brother е уникален - не знаеш какво е, докато не влезеш, за да го изпиташ. Отвън изглежда по един начин, но вътре в Къщата е различно”, заяви в „На кафе” Братухчев, който напусна Big Brother. В студиото той отново отбеляза, че участието в шоуто е негова сбъдната мечта. 

„В Big Brother ни събраха много силни характери на едно място”, каза още Братухчев. Той подчерта, че изненадите са започнали още при влизането в Къщата, но най-много е изненадан от силата на характерите на Съквартирантите. 

В студиото той гостува заедно с неговата съпруга Юлияна, за да отговори на въпросите на постоянните коментатори на Big Brother в „На кафе” - социолога Мира Радева, водещата Маги Желязкова и журналиста Антон Стефанов. Как Братухчев коментира поведението на Съквартирантите и каква е равносметката за неговото участие гледайте във видеото.

Актуални новини и видеа следете на сайта на предаването и официалната страница на Big Brother във Facebook. Видеа с най-добрите моменти от изданията на шоуто досега ви очакват в официалния канал във Vbox7.com